zegel
Huis van Spiritualiteit

logo HvS web

 

 

 

 

Openingsbijeenkomst Huis van Spiritualiteit met Lenny Kuhr, 22 september PKN kerk 

“Het lied gaat door”Lenny Kuhr is een begenadigde zangeres, die haar sporen in de kunst verdiend heeft. Haar stem is in de loop der jaren warmer geworden. De liederen zijn gedichten op zich, waarin levenservaring, waarneming, gevoel of herinnering doorklinkt. 

Zelf zegt ze; “In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven, dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden. De duizenden dingen vergaan. Maar het lied zal alle harten doordringen. Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen. Iets mooiers is er niet”. 

Meer info op www.lennykuhr.com Deze prachtige avond is zeer de moeite waard: kortom genieten! Wanneer: zondag 22 september, 19.30 uur, € 12,50 
Waar: PKN-Kerk te Ootmarsum, Ganzenmarkt 31, Ootmarsum

Aanmelden wordt aanbevolen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0541-35 35 51 (tussen 09.00-12.00 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

AgendaKerkdiensten

Zondag 1 september

10.00 uur
Voorganger: Ds. Roelof Kloosterziel

 

Zondag 8 september

10.00 uur
Voorganger: Ds. W. Janssen
uit Losser

 

Zondag 15 september

10.00 uur
Voorganger: Mevr. H. Veldhuis
uit Vriezenveen

 

Zondag 22 september

10.00 uur
Voorganger: Ds. Roelof Kloosterziel

 

 Zondag 29 september

10.00 uur
Voorganger: Mevr. H. Veldhuis
uit Vriezenveen